Kronometer.

Órákról, mindent

Netes ár-körkép

Mindig érdekes, hogy éppen mi a legdrágább a különböző netes portálokon, webshopokban, következzen egy rövid lista, hol, mi mennyi külföldön és itthon.

 

Chrono24

A Chrono24.com valószínűleg a legnagyobb luxusóra eladási portálja, itt, nem meglepő módon, a Patek Philippe óragyár alapításának 125. évfordulójára készült, extrém komplikált és limitált, új Grandmaster Chime a legdrágább órahirdetés, amit megdöbbentő 2 milliárd forintért szeretne eladni valaki.

maxresdefault.jpg

Ebay

Az ebayen most a legdrágább egy fantasztikus, elképesztő órakollekció az Ulysse Nardin-től: Ulysse Nardin Platinum Trilogy Men’s Astrological Watches Limited Edition. A kollekció három, sosem hordott platina karórából áll, mindhárom óra az Ulysse Nardin csúcs komplikációs órája, bőven ellátva csillagászati funkciókkal, az Astrolabium Galileo Galilei, a Planetarium Copernicus és a Tellurium Johannes Kepler. Mindez díszdobozban, minden tartozékával kb. 84 millió forintos áron.

 

Amazon

A világ legnagyobb online kereskedője természetesen órákat is árul hatalmas mennyiségben, náluk jelenleg a legdrágább egy asztali óra, a Jaeger LeCoultre Atmos 566 by Marc Newson kb. 120 ezer dolláros áron, ami 35 millió Ft nagyjából (bár ez más oldalakon olcsóbb, 100 ezer dollár alatt is találni).

download.jpg

Vatera

A Vaterán a legdrágább karóra egy 18 karátos Breitling Chronomat, 2,65 millió forintért hirdetik, de a zsebórák ezt jóval túlszárnyalják, a legdrágább óra egy 1000 brilliánssal berakott, Szent István emlékére kiadott arany zsebóra, 7,5 millió forintos árral.

Oraportal.hu

A hirdetett órák darabszámában talán nem, de minőségükben nagyon erős az oraportal.hu. Ott a legdrágább óra jelenleg egy Panerai 1950 Special Edition Rattrapante, 14.500 eurós áron hirdeti a gazdája.

A bejegyzés trackback címe:

https://kronometer.blog.hu/api/trackback/id/tr18856958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kronometer.

Órákról, mindent. Hírek, újdonságok, tesztek, történelem, technológia és vélemények az órák világából kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Friss topikok

süti beállítások módosítása